LOLA-løpet

En innsamlingsaksjon for Lola Day Care Center og Prosjekt Filippinene v/MayBritt Tynes, Sykkylven.  Lørdag 18. juni kl 15.00

Bli med og gjør noe aktivt for å støtte vårt arbeid blant de fattigste av de fattige!

Du kan gå, løpe, sykle eller bruke trehjulssykkel!

Du velger selv hvor fort og langt du vil bevege deg – dette er ikke en konkurranse!  Poenget er hvor mange runder du tar – og hvor mange gode sponsorer du finner deg :) Rundene er korte, ca 200 meter å springe (skjermet fra trafikk), ca 2 km å sykle/løpe (langs trafikkert veg) eller ca 60 meter å sykle på trehjulsykkel (skjermet fra trafikk).  Passer godt for barn og familier!

Få familie, venner, arbeidsplassen din og flere til å inngå avtale om å støtte Lola Day Care Center med et gitt beløp per runde du tar.  Det kan være 10 kroner eller 100 kroner – eller hvor mye som helst – sponsorene kan selvsagt sette et maksimumbeløp eller et fast beløp – det er opp til dere selv!  Her er link til “Skjema for påmelding” til LOLA-løpet! og   her er et “sponsor-brev” som du kan gi til dem du vil spørre om å sponse deg til inntekt for “Prosjekt Filippinene” (Se også forslag til sms – nederst på siden)

Til bedrifter:

Ta kontakt om dere kan være sponsorer for en eller flere løpere som har på seg deres logo – “Sponset av…….”  Her er link til skjema for bedrifter som vil ha sin logo på en eller flere løpere!

Alle som deltar og alle som støtter får TAKKE-DIPLOM fra oss, med info om prosjektet :)

Her er forslag til tekst på sms du kan sende til familie og venner: Kan du bli med og støtte et lokalt hjelpearbeid på Filippinene? Jeg trenger sponsorer som kan betale per runde jeg tar i LOLA-løpet, lørdag 18. juni kl 15 :) Beløp bestemmer du selv – lite eller mye ;) Hilsen….

Comments are closed.