Støtt oss!

Vi behøver flere faste givere som kan bidra til en stabil inntekt og langsiktig planlegging:

Avtal med din bank hvilket beløp du vil gi fast i måneden, eller legg inn fast trekk på din nettbank.  (100 kroner tilsvarer omlag 700 kroner der nede!) Beløpet settes inn på prosjektets giverkonto i Norge: 3910.22.61759 og må merkes med givers navn, stedsnavn, mobilnummer og e-postadresse.  All informasjon om giver holdes internt og gis ikke videre.

Vil du gi en gave/donasjon?

Har du fødselsdag og vil glede andre? Ønsk deg penger til Prosjekt Filippinene!  Har du en klubb eller en forening som vil gjøre noe for andre? Lag en innsamlingsaksjon for barna på Filippinene! Ta kontakt med May Britt om dere ønsker video tilsendt. Beløpet settes inn på prosjektets giverkonto i Norge: 3910.22.61759 og må merkes med gruppens navn, kontaktperson, stedsnavn, mobilnummer og e-postadresse.  Gruppens navn kommer på listen over støttespillere, men beløpene oppgis ikke.  Ønsker dere ikke å stå på listen, må dette oppgis på innbetalingen under “merknader”.

Omvendt julekalender:

Ønsker du at barna dine skal ha en verdifull forberedelse til julens høytid?  Mange skoler og barnehager er nå faste givere gjennom prosjektet “Omvendt julekalender”.   De får besøk av May Britt som viser film og forteller fra Filippinene om hvordan barna fra de fattige områdene har det.  Barna blir oppfordret til å gjøre en innsats hjemme eller for naboen til inntekt for “Lola Day Care Center” og ta med seg “lønna” i en lukket konvolutt til skolen/barnehagen i tiden frem mot juleferien.  May Britt tar med seg tegninger og hilsner frem og tilbake mellom barna i Norge og barna på Filippinene og kommer på nytt besøk etter jul med bilder og film.  Ta kontakt om du ønsker å bli med på opplegget!

Comments are closed.