Lola Day Care Center: GRADUATION av første kull!

Fantastisk! 10 stolte barn, stolte foreldrepar, stolte lærere og en veldig stolt Lola May Britt gledet seg sammen på Lola Day Care Centers første Graduationday. Tilstede var også en imponert varaordfører og glade representanter fra de lokale sosialmyndighetene :)

Barna fra både 3 og 4årsgruppa og avgangsbarna i 5årsgruppa hadde øvd inn sanger på morsmål og på engelsk, de holdt innøvde taler, danset folkedans og tok stolt imot æresmedaljer for reneste klær, peneste skrift, beste leseferdigheter, flinkeste danser, raskeste regner, rensligeste hender osv.  Alle fikk medalje og skryt – og de fortjente det!  Tenk: alle de 10 5åringene og nesten alle 4 åringene hadde lært å lese!

…les mer i infobrev nr 9.

This entry was posted in Siste nytt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.